AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gıybet edeceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında sofraya oturmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yer sofrasına oturmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak konuşmaz olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak mutluluğunun da artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada oturmak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir