AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada oturmak

Kahve falında sofrada oturmak

Kahve falında sofrada oturmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, mutluluğu yakalayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Kahve falında sofrada oturmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada oturmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofraya oturmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir