AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sofrasına oturmak

Kahve falında yer sofrasına oturmak

Kahve falında yer sofrasına oturmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yeni bir ortama girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, önemli işlere imza atacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yer sofrasına oturmak gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında yer sofrasına oturmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında yer sofrasında oturmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında sofra başında oturmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sofraya oturmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada oturmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir