AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek sofrasına oturmak

Kahve falında yemek sofrasına oturmak

Kahve falında yemek sofrasına oturmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, kırgınlık yaşanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında sofraya oturmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında sofra başında oturmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir