AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman sofrasına oturmak

Kahve falında düşman sofrasına oturmak

Kahve falında düşman sofrasına oturmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kısmetinin de açılacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli düşünmeniz durumunda bazı olanaklar veya fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak kısa sürecek bir işe gireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında yer sofrasında oturmak kazançlarının gittikçe azalacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada oturmak hikmet sahibi olacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofraya oturmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir