AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana sofra kurmak

Kahve falında başbakana sofra kurmak

Kahve falında başbakana sofra kurmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Kahve falında başbakana sofra kurmak gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında başbakana sofra kurmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında misafire sofra kurmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak başarılarının çoğalacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında sofralar kurmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında ölüye sofra kurmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet eder.

Kahve falında yer sofrası kurmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak ayıplanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak umutlarını yitireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir