AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya oturmak

Kahve falında sofraya oturmak

Kahve falında sofraya oturmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında sofraya oturmak gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak memur ise terfi edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofraya oturmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında sofrada oturmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak sevinçli haberler alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak çok kötü günler göreceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yer sofrasına oturmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında yer sofrasında oturmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir