AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla selamlaşmak

Kahve falında başbakanla selamlaşmak

Kahve falında başbakanla selamlaşmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Kahve falında başbakanla selamlaşmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakana selam vermek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden selam almak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbeye selam vermek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında selam almak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir