AnaSayfa / Genel / Kahve falında selam almak

Kahve falında selam almak

Kahve falında selam almak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işleri yoluna sokacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, her geçen gün başarıların artacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında selam almak gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında evliyadan selam almak hüsrana uğrayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle selamlaşmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Kahve falında selam söylemek hayırlı bir döneme girileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden selam almak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye selam göndermek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanlarla selamlaşmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında komutana selam vermek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir