AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana selam vermek

Kahve falında başbakana selam vermek

Kahve falında başbakana selam vermek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başbakana selam vermek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında başbakanla selamlaşmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana selam vermek kazancının eksileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında selamlaştığını görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen selamı almamak onun iyi olduğunu öğreneceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir