AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin selam verdiğini görmek

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, başarılarının katlanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin selam verdiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selamlaştığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında biriyle selamlaşmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinden selam almak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir