AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle selamlaşmak

Kahve falında ölüyle selamlaşmak

Kahve falında ölüyle selamlaşmak diploma ve meslek sahibi olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında ölülere selam vermek ferahlayacağına, esenleyeceğine, her gün daha fazla dolacağına yorulur.

Kahve falında ölünün selam söylemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden selam almak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye selam söylemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye selam göndermek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye selam yollamak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir