AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiden selam almak

Kahve falında ölen kişiden selam almak

Kahve falında ölen kişiden selam almak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişiden selam almak gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiden selam almak karlı ortaklıklara gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında namaz selamı vermek kendi geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker selamı görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında selam vermek herkesin takdirini toplayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selam almamak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir