AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla masada oturmak

Kahve falında başbakanla masada oturmak

Kahve falında başbakanla masada oturmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla masada oturmak gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla masada oturmak aile içinde saadetinin artacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak her attığı adımı paraya çevireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık masada oturmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük masada oturmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir