AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık masada oturmak

Kahve falında kalabalık masada oturmak

Kahve falında kalabalık masada oturmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, keyfe kavuşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, gözünün yaşını sileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, mutluluk bulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık masada oturmak gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalabalık masada oturmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir masada oturmak büyük başarılara kazanılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında masada oturmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz masada oturmak sürekli bağırıp çağıracağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak toplumda iyi bir yer edineceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir