AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle aynı masada oturmak

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek geçim kolaylığı yaşayacağına, can derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında aynı masada yemek yemek çok hayırlı işlere gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz masada oturmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir