AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük masada oturmak

Kahve falında büyük masada oturmak

Kahve falında büyük masada oturmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük masada oturmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bazı konularda format değişikliği yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında büyük masada oturmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz masada oturmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle masada oturmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bir masada oturmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir