AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle masada oturmak

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yüksek bir makama geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük masada oturmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir masada oturmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle masada oturmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla masada oturmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak kazancının eksileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir