AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, eşit davranılacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan el sıkışmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak parasız günler geçireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eli sıkışmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında kadınla el sıkışmak büyük savaşların yaşanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir