AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla el sıkışmak

Kahve falında kadınla el sıkışmak

Kahve falında kadınla el sıkışmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bereketli işlere gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında kadınla el sıkışmak fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işarettir.

Kahve falında biriyle el sıkışmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini sıkı tutmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak hem yeni yerler göreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eli sıkıca tutmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir