AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle el sıkışmak

Kahve falında müdürle el sıkışmak

Kahve falında müdürle el sıkışmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Kahve falında müdürle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında müdürle el sıkışmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak sermayesinin boşa gideceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınla el sıkışmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir