AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı yanında görmek

Kahve falında başbakanı yanında görmek

Kahve falında başbakanı yanında görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, yetki sahibi olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı yanında gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın yanında olmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı yanında görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın yanından geçmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında aslanı yanında görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Kahve falında yanında birinin yattığını görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin yanında büyük abdest yapmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir