AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yanında çalışmak

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, rakiplerini alt edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında olmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başbakanı yanında görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında birinin yanında çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına inanılır.

Kahve falında doktor yanında çalışmak hikmete kavuşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir