AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yanında olmak

Kahve falında başbakanın yanında olmak

Kahve falında başbakanın yanında olmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rızkın artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın yanında olmak gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında başbakanı yanında görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın yanında olmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında uyumak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanında erkek görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin yanında çalışmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir