AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanında çalışmak

Kahve falında birinin yanında çalışmak

Kahve falında birinin yanında çalışmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin yanında çalışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Kahve falında birinin yanında çalışmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında doktor yanında çalışmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında durmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yanında tuvaletini yapmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denizin yanından geçmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir