AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun yanında çalışmak

Kahve falında doktorun yanında çalışmak

Kahve falında doktorun yanında çalışmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kazancının eksilmeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına inanılır.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Kahve falında doktor yanında çalışmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin yanında çalışmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yanında yılan görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yanında görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir