AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yanında çalışmak

Kahve falında başkasının yanında çalışmak

Kahve falında başkasının yanında çalışmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, moralinin düzeleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Kahve falında doktor yanında çalışmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yanında çalışmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, inancından sapacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında köpek görmek neredeyse kahrolacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir