AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor yanında çalışmak

Kahve falında doktor yanında çalışmak

Kahve falında doktor yanında çalışmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktor yanında çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Kahve falında doktor yanında çalışmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanında çalışmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yanında çalışmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sadece kendisini düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın yanından geçmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yanında yatmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir