AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan kağıt para almak

Kahve falında başbakandan kağıt para almak

Kahve falında başbakandan kağıt para almak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan kağıt almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan para istemek birçok kişiye yardım edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakandan para almak üzüleceğine, pişman olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana para vermek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir