AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan para istemek

Kahve falında başbakandan para istemek

Kahve falında başbakandan para istemek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bununla yüceleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan para istemek gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Kahve falında başbakandan para istemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan iş istemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakandan iş istediğini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan yardım istemek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan birşey istemek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakana para vermek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan para almak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, borcunun da hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir