AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan para almak

Kahve falında başbakandan para almak

Kahve falında başbakandan para almak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, darlık içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında başbakandan para almak gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan para istemek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana para vermek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında başbakandan para almak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanı görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında camide başbakanla namaz kılmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir