AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan kağıt almak

Kahve falında başbakandan kağıt almak

Kahve falında başbakandan kağıt almak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan kağıt almak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında başbakandan kağıt almak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla gezmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan bakan görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan olduğunu görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanımızı görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir