AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana para vermek

Kahve falında başbakana para vermek

Kahve falında başbakana para vermek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında başbakana para vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında başbakandan para almak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başbakandan para istemek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana para vermek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın ağladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında başbakana el sallamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir