AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan para aldığını görmek

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan para aldığını gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başbakandan para aldığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan hediye aldığını görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan para istemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana para vermek borçlanıp, hasta olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına işarettir.

Kahve falında başbakandan para almak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasından para aldığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir