AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan kağıt almak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bir üniversitede hoca olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir kağıt görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıt yemek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çizgili kağıt görmek fırsatların elden kaçırılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir