AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın para verdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın altın verdiğini görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın hediye verdiğini görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın ekmek verdiğini görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın bir şey verdiğini görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedesinin para verdiğini görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına para verdiğini görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir