AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana tokat atmak

Kahve falında başbakana tokat atmak

Kahve falında başbakana tokat atmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, günlerini bunun için harcayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında başbakana tokat atmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan tokat yemek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe tokat atmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir