AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan tokat yemek

Kahve falında başbakandan tokat yemek

Kahve falında başbakandan tokat yemek zor ve karamsar günler geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, evlatlarından hayır bulacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan tokat yemek gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakandan tokat yemek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, huzurun kaçacağına yorulur.

Kahve falında başbakana tokat atmak daha büyük adımlar atılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yemek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek sahip olunan gücün kaybedileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadından tokat yemek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten tokat yemek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekten tokat yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir