AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz maddi getirisi olan durumlara dönüşebilir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak çok üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanına tokat atmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak kurulu düzeninin olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gelinine tokat atmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir