AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak zor bir durumda kalacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden tokat yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine tokat atmak maddi zararın büyük olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe tokat atmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenine tokat atmak ufkunun açılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında gelinine tokat atmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında polise tokat atmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir