AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın ağladığını görmek

Kahve falında başbakanın ağladığını görmek

Kahve falında başbakanın ağladığını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, geleceğin güzel olacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın ağladığını gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Kahve falında başbakanla ağlamak pek çok olumlu gelişmelere, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın ağladığını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Kahve falında evinde başbakan görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bir ülkenin başbakanını görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, maddi sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla denizde yüzmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başbakan olduğunu görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla muhabbet etmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hep yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla iş konuşmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir