AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana mektup yazmak

Kahve falında başbakana mektup yazmak

Kahve falında başbakana mektup yazmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana mektup yazmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Kahve falında başbakana mektup yazmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine mektup yazmak borçlarının kapanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında askere mektup yazmak hasta ve üzgün olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Kahve falında birisine mektup yazmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir