AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere mektup yazmak

Kahve falında askere mektup yazmak

Kahve falında askere mektup yazmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hidayete ereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere mektup yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında askere mektup yazmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak çok hayırlı haberler alacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana mektup yazmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine mektup yazmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında aşk mektup yazmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine mektup yazmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir