AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mektup yazdığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında aşk mektup yazmak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, şansın kapanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mektup yazmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye mektup yazmak her anlamda feraha kavuşacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir