AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak mektup yazmak

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, geleceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çalışmalarının artacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye mektup yazmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mektup yazdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında mektup yazmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, üzüntülü haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya mektup yazmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, güvensizlik duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında askere mektup yazmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir