AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden el sallamak

Kahve falında gemiden el sallamak

Kahve falında gemiden el sallamak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gemiden el sallamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında gemiden el sallamak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye el sallamak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında el salladığını görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana el sallamak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Kahve falında elinde mendil sallamak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında el sallamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir