AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine el sallamak

Kahve falında ölmüş birine el sallamak

Kahve falında ölmüş birine el sallamak yanlış yollardan döneceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Kahve falında birinin el salladığını görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında trene el sallamak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bekarlar için evlenmeye yorulur.

Kahve falında gemiye el sallamak sevinç gözyaşları dökmeye, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden el sallamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine el sallamak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında camdan el sallamak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında elinde mendil sallamak haneden birinin ayrılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir