AnaSayfa / Genel / Kahve falında el salladığını görmek

Kahve falında el salladığını görmek

Kahve falında el salladığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında el salladığını gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde mendil sallamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kişinin her türlü zenginliğine inanılır.

Kahve falında el salladığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gemiden el sallamak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden el sallamak birçok iş teklifi alınacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye el sallamak ondan kazanç elde edeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine el sallamak icat yapacağına, karın artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir