AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten el sallamak

Kahve falında otobüsten el sallamak

Kahve falında otobüsten el sallamak deniz aşırı işler yapılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bol hayır duası alınacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsten el sallamak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında otobüse el sallamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sabrını zorlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsten el sallamak mutluluğunun daim olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak esenlik bulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine inanılır.

Kahve falında trene el sallamak işlerinin hal yoluna gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden el sallamak ün sahibi birisi olunacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında elinde mendil sallamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında el salladığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el sallamak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir