AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana dokunmak

Kahve falında başbakana dokunmak

Kahve falında başbakana dokunmak yorucu geçen bir döneme girileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana dokunmak gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Kahve falında başbakana dokunmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe dokunmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Kahve falında kalçaya dokunmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye dokunmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında akrebe dokunmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine dokunmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak yanlış yatırımlar yapacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir